Správná volba
Volná místa Přihlášení Uloženo

Často kladené otázky

FAQ_skupinkaupc_16ku9

Zůstává něco nejasné?

Vybrali jsme pro vás nejčastější otázky k přihlašování na pozice, procesu výběrového řízení i nástupu do Lidlu.

Lidl jako zaměstnavatel

Proces výběrového řízení

Jak se připravit na přijímací pohovor?

Žena pracující na počítači

Připravte se

Vždy je dobré zaměstnavateli ukázat, že máte zájem o pozici, kterou nabízí. V Lidlu to není jinak. Najděte si tedy chvíli a zjistěte si o nás více informací. Pomůže vám to v rozhodování, zda jsme jako zaměstnavatel správná volba i pro vás. U přijímacího pohovoru budete působit sebejistě.
Přijďte včas

Přijďte včas

Na domluvený termín pohovoru přijďte včas, raději o deset minut dříve. Dopřejete si tak čas na uklidnění před důležitým rozhovorem. Zároveň si nezapomeňte předem naplánovat cestu a případně počítat s časovou rezervou, pokud by se cesta nečekaně prodloužila.
zam_2023-1002_1x1

Udělejte dobrý první dojem

Na vytvoření dobrého prvního dojmu máme jenom jednu šanci. Velkou roli zde hraje jak naše vystupování, tak to, jak jsme oblečení. Není potřeba měnit svůj šatník, ale oblečení by mělo být slušné a zároveň byste se v něm měli cítit dobře. Při představování buďte sebejistí a udržujte oční kontakt. Při samotném pohovoru buďte upřímní, sami sebou a nezapomínejte na úsměv.
zam_2023-0808_1x1

Ptejte se

Přijímací pohovor je možnost vzájemně se poznat. Poté, co se zeptáme na vše, co je pro nás důležité, je tu prostor právě pro vás a vaše otázky. Žádná otázka není špatná, zeptejte se na vše, co vás zajímá.

Jak napsat životopis

Jak napsat motivační dopis

Zaměstnankyně LC Lidl

Zajímá vás, jaké máme v Lidlu pracovní možnosti?

Podívejte se na naši nabídku

Volná místa